ULAŞIM

Antalya Toplum Koleji, öğrencilerin okul servis araçlarında geçirdikleri zamanı da eğitim sürecinin bir parçası olarak değerlendirmektedir.

• Öğrenci servisleri, teknik açıdan kusursuz, periyodik bakımları yapılmış, tam donanımlı araçlardır.
  • Tüm servis araçlarında emniyet kemeri uygulaması zorunludur.
  • Servis araçlarının hız raporları İdari İşler Birimi tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir.
  • Araçlarda GPS araç takip sistemi bulunmaktadır.
  • Deneyimli, adli sicil kaydı bulunmayan ve teknik yeterlilik belgelerine sahip sürücüler ve sektörel eğitim almış servis rehberleri hizmet vermektedir.
  • Her öğrenci sabah servis rehberi tarafından evinin kapısından alınıp, akşam yine evinin kapısına bırakılıncaya kadar geçen süre içinde, okulda geçen süre dahil, Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanmıştır.

Okul servis araçlarımız Döşemealtı, Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinden öğrenci almaktadır. Diğer konumlar için de iletişime geçebilirsiniz.

tr_TR