FOTOĞRAF GALERİSİ

Son Instagram Paylaşımlarımız

Private Antalya Toplum Koleji Preschool  5-6 students had the opportunity to explore the life cycle of living things by doing various activities.

Özel Antalya Toplum Koleji Anaokulu 5-6 öğrencileri, Canlıların yaşam döngüsünü çeşitli etkinlikler yaparak keşfetme fırsatı buldular.
1982 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak ilan edilmiştir.

Toplum Koleji Anaokulu 4-5 yaş grubu öğrencileri deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygılarını yaptıkları çeşitli etkinlikler ile dile getirdiler.

In 1982, the World Health Organization declared 18th - 24th of March as “Respect for the Elderly Week”.

Antalya Toplum Koleji Preschool 4-5 years old students expressed their love and respect for the elderly through various activities.

#yaşlılarasaygıhaftası #antalyatoplumkoleji

#yaşlılarasaygıhaftası #antalyatoplumkoleji
Antalya Toplum Koleji İlkokulu öğrencilerinden Stefanya Kurshina Türkiye Artistik Yüzme Şampiyonası’nda 3. Gelmiştir. Öğrencimiz Steyfanya’yı bu güzel başarısından dolayı tebrik ederiz.  Stefanya ile gurur duyuyoruz.

Stefanya Kurshina, a student from Antalya Toplum Koleji Primary School, achieved 3rd place in the Turkey Artistic Swimming Championship. We congratulate our student Stefanya for this wonderful achievement. We are proud of Stefanya.
2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile sürdürülen “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Bağımlılık” konulu görsel eser yarışmasında ortaokul derecesinde okulumuzu temsil eden ve başarı gösteren Antalya Toplum Koleji Ortaokulu öğrencilerimize başarı belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

We presented achievement certificates to the students at Antalya Toplum College Lower Secondary School, who represented our school and showed success in the visual artwork competition on the theme of ‘Addiction,’ held within the scope of the ‘Healthy Generation, Healthy Future’ project conducted in collaboration with the Ministry of National Education and the Turkish Green Crescent Society during the 2023-2024 Academic Year. Congratulations to our students and the teachers who contributed.
21 Mart Down Sendromu farkındalık günü.

Hayata kattığınız +1 değerin farkındayız ❤️

#21mart #downsendromugünü #downsendromu #antalyatoplumkoleji

Güncel fotoğraflar ve videolar için bizi sosyal medyada takip edebilirsiniz.

tr_TR